tag:blogger.com,1999:blog-691585556250988746.post847685643464542942..comments2023-12-08T00:47:14.979-08:00Comments on DUKANOLOJİ: YULAF KEPEKLİ EKMEK 05Burcu Timoçinhttp://www.blogger.com/profile/13543653622025765783noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-691585556250988746.post-9818347057879375772013-01-22T02:20:59.351-08:002013-01-22T02:20:59.351-08:00bazen fırından fırına da fark edebiliyor. Benimkil...bazen fırından fırına da fark edebiliyor. Benimkiler cıvık olmamışlardı. Yoğurdu azaltmak iyi bir fikir. Afiyet olsun..:)Burcu Timoçinhttps://www.blogger.com/profile/13543653622025765783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-691585556250988746.post-9757043266945240212013-01-21T09:19:28.624-08:002013-01-21T09:19:28.624-08:00Tarifinizi denedim,teşekkürler,hoş bir tadı var, a...Tarifinizi denedim,teşekkürler,hoş bir tadı var, ama içi biraz cıvık gibi oldu sanırım yoğurdu biraz azaltsak daha kıvamlı olabilir.Fatih Özmerdivanlıhttps://www.blogger.com/profile/02355674648200042496noreply@blogger.com