ATAK KIRMIZI ET TARİFLERİ
Malzemeler:
250gr. küçük kuşbaşı doğranmış dana et
1 orta boy soğan, incecik doğranmış
1 diş sarımsak, incecik doğranmış
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz tatlandırıcı
1/2 çay kaşığı karabiber
1 kaşık light Labne peyniri
Kaynar su
4 adet kornişon turşu, minik minik doğranmış
4 adet kornişon turşu, minik minik doğranmış
Yapılışı:
Tavanızı zeytinyağı ile yağlayıp peçete ile silin ve kızdırın
Altını kısıp içine soğan ve sarımsakları atıp hafif pembeleşene kadar kavurun
Kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin, suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte pişirin
Bu sırada 1 bardak kaynar suda salçayı eritin
Etler suyunu çekince salçalı suyu ilave edin
Labne peyniri ve tatlandırıcıyı da ilave edip iyice karıştırın
Tuz ve karabiberi ekleyin ve kapağını kapatarak pişmeye bırakın
Yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra (bu arada gerekirse kaynar su ilavesi yapabilirsiniz) servis tabapınıza alıp, kornişon ile süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun...:)
Altını kısıp içine soğan ve sarımsakları atıp hafif pembeleşene kadar kavurun
Kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin, suyunu bırakıp çekene kadar kısık ateşte pişirin
Bu sırada 1 bardak kaynar suda salçayı eritin
Etler suyunu çekince salçalı suyu ilave edin
Labne peyniri ve tatlandırıcıyı da ilave edip iyice karıştırın
Tuz ve karabiberi ekleyin ve kapağını kapatarak pişmeye bırakın
Yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra (bu arada gerekirse kaynar su ilavesi yapabilirsiniz) servis tabapınıza alıp, kornişon ile süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun...:)
Good content. You write beautiful things.
YanıtlaSilmrbahis
vbet
sportsbet
taksi
sportsbet
hacklink
mrbahis
korsan taksi
hacklink
demre
YanıtlaSildüzce
esenler
kütahya
sarıyer
X5Uİ2