Diyet yapmayı sıkıcılıktan kurtarabilecek, deneyip beğendiğim, arada kendim modifiye ettiğim tarifler...:) Aslına bakarsanız bu blogun amacı kendimi motive etmek, umarım size de faydası olur...:) Sevgiler, Burcu Timoçin

14 Mayıs 2012 Pazartesi

GOJİBERİ HOŞAFI - KONUK SANATÇIMIZ ALKIM TURPÇU

ATAK YULAF KEPEKSİZ TARİFLER - TATLI

Malzemeler:

1 su bardağı gojiberi
1+1/4 su bardağı tatlandırıcı
6 su bardağı su

Yapılışı:

Gojiberileri yikadiktan sonra tencereye koyup,uzerine 6 bardak su ekleyin
Gojiberiler hafif yumusayincaya kadar pisirin. 
Daha sonra uzerine sekeri de ekledikten sonra bir iki tasim daha kaynatip atesten alin. 
Soguk olarak servis yapin. Afiyet olsun..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder